Thursday , April 25 2024

Statiuni Ski Romania

Top Statiuni Ski Romania

In fiecare an se realizeaza un Top Statiuni Ski Romania atat la nivel national, cat si international. Un loc fruntas il ocupa aproape mereu statiunea Paltinis din Sibiu. Locatia unde este situata este pe placul turistilor. Distanta de treizeci de kilometri de orasul Sibiu ofera turistilor o vacanta in natura de neuitat.

Statiuni Ski RomaniaIn aceasta statiune turistica exista peste patruzeci de vile. Acestea sunt cele mai apreciate spatii de cazare de catre turisti. In statiunea Paltinis exista un numar de cinci partii de ski si de snowboard. Fiecare partie are cam aceeasi lungime, respectiv de aproximativ sapte sute de metri.

Pe fiecare partie exista teleski si telescaun. In caz de necesitate, exista zapada artificiala. In aceasta statiune este special amenajata o partie pentru baby ski. Exista si un fan park. Multi prefera partia pentru sanii. Pentru a beneficia de un program diversificat, multi turisti merg la Tabere Ski organizate in statiune. Preturile sunt foarte convenabile si avantajoase. Diversitatea sporturilor practicate atrage an de an tot mai multi turisti.

Citeste si...

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Alegand un serviciu de Inchiriat Autorulote Brasov, veti lua o decizie cat …

Close