Thursday , May 23 2024

Epilare Brasov

Cele mai cunoscute metode de epilare Brasov

Pentru indepartarea firelor de par de pe fata si corp, puteti opta pentru epilare Brasov. Exista diverse metode care pot fi mai mult sau mai putin eficiente in acest sens. Vom discuta despre cateva dintre ele, cu avantajele si dezavantajele pe care le au, si cu posibilele riscuri.

Este foarte important sa stiti de la bun inceput, la ce sa va asteptati de la fiecare procedura. Cu cat aveti mai multe cunostinte, cu atat puteti lua mai usor o decizie in ceea ce priveste procedura pe care sa o urmati.

Epilare Brasov cu laser

In clipa de fata, se spune despre aceasta metoda de indepartare a parului ca este cea mai eficienta dintre toate cele existente. Conform cercetarilor, este de pana la 60 de ori mai rapida decat tratamentele care vizeaza firele de par individuale. Se mai spune ca este eficienta pentru reducerea parului de lunga durata (in cele mai nefericite cazuri de 12 luni).

Exista situatii in care, cu tratamente anuale de intretinere, rezultatele dureaza pana la 10 – 15 ani. Si foarte important despre procedura este ca poate fi utila pentru zone mici ale corpului (buza superioara, axile) dar si pentru suprafete mari, cum ar fi spatele si picioarele.

Epilare BrasovRezultatele bune depind in mare masura de clientii care au un contrast ridicat intre parul inchis si pielea deschisa la culoare. Aceasta metoda de indepartare a parului este foarte rar folosita pentru parul facial din cauza riscului de efecte secundare.

Datele de siguranta pe termen lung privind efectul laserului asupra structurii pielii nu au fost stabilite clinic. Cu toate acestea, nu s-au dovedit probleme de sanatate ale celor care au dorit un astfel de tratament pentru indepartarea parului.

Si nu in ultimul rand, mentionam ca procedura de epilare cu laser nu este eficienta pe parul vellus (puf deschis la culoare).

Epilare IPL Brasov

Aceasta metoda de epilare Brasov este preferata de catre multe persoane. S-a sustinut ca dauneaza mai putin structurii pielii si mai sigur pe pielea mai inchisa, dar nu exista inca date clinice care sa sustina aceasta parere.

In comparatie cu alte metode de indepartare a firelor de par, aceasta procedura este mult mai rapida, si poate fi folosita pe suprafete mici, dar si pe suprafete mari, cum ar fi spatele si picioarele.

Rezultatele bune depind in mare masura de clientii care au un contrast ridicat intre parul inchis si pielea deschisa la culoare. Procedura este destul de rar utilizata pentru indepartarea parului de pe fata, datorita riscului de aparitie a efectelor secundare.

In plus, metoda este ineficienta pentru parul vellus (puf deschis la culoare), si poate avea unele efecte secundare. Efectele secundare minore sunt roseata si umflarea care se vor vindeca in cateva zile.

Indepartarea parului prin termoliza

Pentru epilare Brasov, va puteti orienta si spre termoliza. Procedura fost dezvoltata de Dr. Bordier din Paris in 1923, ca adjuvant al metodei galvanice de indepartare a parului.

Procedura este mult mai rapida si mai simplu de aplicat decat metoda galvanica originala de indepartare a parului, care necesita ca sonda sa fie introdusa in folicul doar pentru moment pentru a extrage parul.

Termoliza a fost introdusa initial ca o modalitate de indepartare a parului vellus. In timp ce clientii care efectuau electrologie galvanica pe parul terminal, asteptau ca metoda galvanica mai lenta sa-si faca treaba.

Cu toate acestea, datorita avantajului sau de viteza, termoliza a castigat rapid popularitate pentru tratarea tuturor tipurilor de par. Limitarile termolizei au fost bine intelese de inventatorul ei si de primii practicieni, motiv pentru care au limitat utilizarea acesteia.

Pe langa aceste metode de epilare Brasov, exista si metodele clasice de indepartare a firelor de par de pe fata si corp. Puteti alege procedura care considerati ca vi se potriveste cel mai bine.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Sfaturi pentru a angaja o trupa cover Rezervarea pentru o trupa cover ar trebui sa …

Close