Thursday , April 25 2024

Transport International De Persoane

Transport International De Persoane

Zilnic se efectueaza Transport International De Persoane. Pasagerii pot calatori in toate tarile europene. Se efectueaza transporturi internationale si in tari care nu fac parte din Uniunea Europeana.Clientii vor fi tratati cu atentie maxima. Este foarte important ca acestia sa fie multumiti. Vor apela, din nou, la serviciile oferite de firma de transport.

Transport International De PersoaneOrice firma de Transport Persoane impune o serie de conditii pasagerilor. Acestea sunt necesare pentru a asigura siguranta calatorilor. Pasagerii vor primi un tichet de imbarcare. Acesta contine datele de identificare ale pasagerului. Prezenta pentru imbarcare se face cu minim treizeci de minute inainte de ora stabilita pentru plecare.

Pe tichetul de rezervare se va mentiona, intotdeauna, locul de plecare. Acest tichet contine si informatii cu privire la numarul maxim de kilograme care poate fi transportat. Pasagerii vor cunoaste din timp care este greutatea maxima admisa la bordul autocarului. Fumatul este interzis in autocar. In orice mijloc de transport persoane se interzice si consumul de bauturi alcoolice.

Citeste si...

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov Compania de Servicii Transport Brasov pune la dispozitia clientilor un pachet de …

Close