Thursday , May 23 2024

Supraveghere Video Brasov

Ce alegem dintre sistemele de supraveghere video Brasov analogice sau camere IP?

Securitatea este esentiala pentru orice afacere, iar pentru o securitate sporita aveti nevoie de un sistem de supraveghere video Brasov. La urma urmei, cum puteti sa va stiti afacerea sau locuinta in siguranta daca nu optati pentru protejarea acesteia?

Sistemele de supraveghere video sunt mai inteligente si mai eficiente ca niciodata, cu camere care ofera functii asemanatoare computerului. Aceeste sisteme au de exemplu senzori de miscare, vizualizare de la distanta si notificari mobile. Unele sisteme chiar contacteaza fortele de ordine instantaneu prin apasarea unui buton, atunci cand depisteaza infractorii.

Dezvoltarea tehnologica a condus si la metode mai eficiente de inregistrare si stocare. Proprietarii de afaceri mici au acces la sisteme de supraveghere extrem de puternice la preturi relativ accesibile.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere video, dar nu sunteti sigur de unde sa incepeti, cititi pana la final. Puteti descoperi o comparatie interesante intre camere IP vs. camere analogice.

Alegerea sistemului de supraveghere video Brasov

Atunci cand vine momentul sa alegeti sistemul de supraveghere video, trebuie sa stiti ce alegeti dintre camere analogice sau camere IP. Iata o comparatie intre camere IP vs. camere analogice!

Rezolutie

Camerele IP sunt mai puternice decat camerele analogice, inregistrand de obicei imagini cu rezolutii cuprinse intre 1 si 5 megapixeli. Acest lucru asigura o calitate incredibil de clara a imaginii, mai ales comparativ cu inregistrarile analogice care sunt de 0,5 megapixeli. Camerele IP au in general, un camp vizual mai mare decat camerele analogice.

Analiza video

Camerele IP au caracteristici suplimentare pe care camerele analogice nu le ofera. Un exemplu este analiza video, care permite notificari mobile si inregistrarea automata daca exista miscare in campul vizual al camerei. Acest lucru este util in special pentru momentele in care afacerea dvs. este inchisa si cineva se misca in interiorul incintei.

Puteti configura sistemul sa semnalizeze astfel de evenimente si sa trimita notificari direct pe smartphone-ul dvs., impreuna cu filmarile inregistrate ale evenimentului. Unele sisteme ofera de asemenea o conexiune directa printr-o singura atingere, cu autoritatile locale de aplicare a legii.

Inregistratoare video in retea

De ce sa alegeti Supraveghere Video Brasov? Camerele IP sunt compatibile cu NVR-urile, care ofera alte cateva beneficii in comparatie cu inregistratoarele video digitale mai vechi. Pe scurt, NVR inregistreaza videoclipuri de calitate superioara si permite extinderea sistemelor mult mai usor decat se poate face cu DVR.

Comutatoare Power over Ethernet (PoE).

Supraveghere Video BrasovComutatoarele PoE sunt o caracteristica a camerelor IP care trimit date de la camera si ii furnizeaza energie. Camerele analogice pe de alta parte, necesita un comutator pentru a rula semnalul de la camera, precum si o sursa de alimentare separata.

Acest lucru inseamna o configurare mai complexa si mai multe fire. Switch-urile PoE sunt de asemenea considerate in general o modalitate mai sigura de transmitere a datelor.

Costul sistemului comparabil

In timp ce camerele IP costa in general mai mult decat analogicele, costul total al unui sistem IP complet tinde sa fie putin mai mic decat cel al unui sistem analogic comparabil. Deoarece camerele IP au de asemenea un camp vizual mai larg, un sistem IP poate functiona adesea cu mai putine camere decat un sistem analog.

Concluzie

Asadar, un sistem de supraveghere video Brasov dupa cum se poate vedea, este deosebit de util. Este cel care va ridica gradul de protectie pentru locuinta sau pentru afacere.

Comparatia de mai sus va poate fi de ajutor cand cautati sistemul potrivit. In functie de necesitatile dvs, tineti cont de comparatia noastra si alegeti-va sistemul potrivit.

Citeste si...

Pergola Zip Screen

Pergola Zip Screen

Ce este si cum se alege o pergola zip screen? O pergola zip screen reprezinta …

Close