Wednesday , February 21 2024

Robineti Industriali

Robineti Industriali

In industrie sunt utilizati Robineti Industriali. Si in alimentarea cu apa acesti robineti sunt utilizati foarte des. Exista o gama variata de robineti industriali care sunt folositi in alimentatia cu apa. Dintre acestia, cei mai utilizati sunt: robineti clapa fluture, robineti sertar pana, precum si compensatorii de dilatatie.

Sistemele in care se utilizeaza acesti robineti sunt cele in care temperatura maxima nu depaseste nouazeci de grade celsius. Presiunea nominala nu depaseste zece bari. Robinetii industriali pot fi achizitionati online, direct de pe site-urile vanzatorilor specializati. Acestia sunt livrati in cel mai scurt timp impreuna cu factura si garantia aferenta. Exista o gama variata de robineti.

Robineti Industriali

Cei mai utilizati Robineti Industriali in alimentatia cu apa sunt robinetii sertar cu cutit. Acestia, la randul lor, sunt de diferite tipuri. Robinetul sertar cu cutit Tecofi se utilizeaza in sistemele de alimentare cu apa, in sisteme industriale. Are aplicatii multiple si in viticultura. Se foloseste in sisteme in care presiunea nominala poate ajunge la zece bari. In cazul acestor tipuri de robineti, temperatura apei nu depaseste valoare de optzeci de grade. Caracteristicile principale ale acestui tip de robinet il disting de alte tipuri de robineti. Roata de manevra este compusa din fonta cenusie. Tija este confectionata din otel inoxidabil. Tot corpul robinetului este alcatuit din fonta.

Robineti IndustrialiRobinetul sertar cu cutit Tecofi comporta date tehnice care il diferentiaza de alte tipuri de robineti. Adancimea acestui robinet este de patruzeci de milimetri. Latimea unui robinet nu depaseste osutatreizecisinoua de milimetri. Un robinet poate ajunge la greutatea maxima de noua kilograme. Ca si temperatura de operare, cea minima este de minus zece grade, iar cea maxima este de optzecidegrade.

Robineti Industriali

La nivel national exista multi producatori de Robineti Industriali. Echipamentele fabricate sunt de calitate superioara. Posibilitatile de alegere sunt multiple. Se ofera inclusiv montaj al acestor robineti. Se ofera consultanta in ceea ce priveste alegerea potrivita a tipului de robinet industrial utilizat. Livrarea produsului este intotdeauna rapida. Toate produsele sunt insotite de oferta tehnica. In cuprinsul ofertei sunt precizate si analizate in detaliu toate specificatiile tehnice. De regula, produsele solicitate se afla pe stoc.

Close