Thursday , May 23 2024

Pergole Retractabile

Despre Pergole Retractabile si mindfulness

Pergole Retractabile – E in natura omului sa creeze si sa construiasca! Datorita agitatiei create de viata cotidiana, suntem intr-o continua miscare, uitand sa ne bucuram de lucrurile mici. Suntem complet absorbiti de activitatile pe care le facem, astfel incat nu mai avem timpul si rabdarea necesara sa ne mai gandim si la binele nostru. Daca ne dorim cu adevarat sa aucem o schimbare in viata noastra, ar trebui sa ne gandim la o pergola din gama variata de pergole retractabile pe care le au cei de la Pergole de Lux!

Pergole Retractabile – Relaxeaza-te si traieste prezentul

Indiferent daca ai o situatie mai dificila pe plan personal sau poate doar iti doresti altceva, o pergola de la Pergole de Lux te va ajuta sa te calmezi si sa te relaxezi exact asa cum iti doresti. Stim cat de importanta este pentru tine linistea si stim cat de deranjant poate fi in momentul in care nu o poti gasi. Achizitionand o pergola de la echipa firmei Pergole de Lux te vei putea relaxa foarte repede si foarte bine, fara sa mai fie nevoie si de alti factori care sa iti induca starea de bine. Te poti gandi sa achizitionezi unul dintre modelele de Pergole Retractabile pe care le au acestia: Plato, Dahlia sau Avantgard. Sau iti poti face la comanda un model personalizat.

Pergola Plato

Pergolele din aceasta categorie sunt special concepute pentru acoperirea teraselor exterioare, fiind utilizate pe tot parcursul anului. Acestea sunt proiectate sa asigure protectie, facand fata si celor mai grele conditii meteorologice. Acest tip de pergole sunt special create pentru proiecte rezidentiale sau comerciale. Comparativ cu celelalte modele, pergolele din aceasta categorie au capriorii drepti si se pot integra in orice proiect arhitectural fiind disponibile in 3 dimensiuni (60×125, 80×135, 115x150mm). Dimensiunile se pot alege conform deschiderilor teraselor.

Pergola Dahlia

Pergole RetractabileForma curbata a capriorilor, confera o eleganta aparte! In acest fel, pot fi accesorizate foarte usor cu sticla de tip panorama, sisteme de umbrire tip Zip, decking sau jaluzele, pentru ca intregul ambient sa fie in concordanta cu standardele si dorintele clientului.

Pergola Avantgard

Fiind considerata cea mai atractiva, pergola din aceasta categorie de pergole retractabile, este independenta si poate fi amplasata oriunde isi doreste clientul.
Tot ansamblul poate fi integrat in oricare dintre stilurile rustic, clasic sau modern al restaurantului, datorita gamei de culori pe care v-o punem la dispozitie.

Citeste si...

Pergola Zip Screen

Pergola Zip Screen

Ce este si cum se alege o pergola zip screen? O pergola zip screen reprezinta …

Close