Thursday , May 23 2024

Pantofi Dama Piele Naturala

Cum facem distinctia intre pantofi dama piele naturala si pantofi din piele artificiala?

Doamnele si domnisoarele nu rateaza niciodata ocazia de a-si cumpara pantofi dama piele naturala. Dar, cu atat de multe magazine online si offline care comercializeaza pantofi de dama, poate fi greu de facut o alegere.

Exista si pantofi din imitatie de piele sau piele artificiala, care pot sa se asemenea foarte tare cu cei din piele naturala. Pentru femeile care isi cumpara foarte rar pantofii, sau pentru alte femei, este greu sa faca o deosebire.

V-am pregatit acest articol cu scopul de a va ajuta sa faceti o distinctie intre pielea naturala si pielea sintetica. Atunci cand cunoasteti informatii de baza, puteti sa va alegeti pe cont propriu pantofii. Sa vedem asadar, care sunt cele mai bune exemple de situatii in care se poate face deosebirea intre aceste materiale.

O pereche de pantofi dama piele naturala are un miros specific

Unii Pantofi Dama Piele Naturala au un miros de mucegai foarte distinct. Daca aveti confuzie in ceea ce priveste mirosul, poate doriti sa faceti achizitia de la un magazin offline care are si accesorii din piele naturala.

Pantofi Dama Piele NaturalaAsigurati-va ca verificati mirosul de piele naturala. Multe magazine vand doar produse si accesorii din piele naturala. Puteti verifica mirosul gentilor si pantofilor. Aceste magazine pastreaza si materiale sintetice.

Daca doriti sa distingeti, trebuie sa le mirositi pe ambele pentru a determina este pielea naturala. Odata ce cunoasteti mirosul, veti putea face cu usurinta diferenta intre cele doua. Pielea naturala este piele de animale reconditionata sau imbunatatita.

Pe de alta parte, pielea artificiala este realizata din plastic. Deci, pantofii din piele naturala vor avea in mod obligatoriu un miros de mucegai, in timp ce pantofii din piele artificiala vor mirosi asemanator cu plasticul. Desi distinctia este doar in cuvinte, ar fi mai bine sa verificati.

Testul focului

Experimentarea este buna. Cu toate acestea, este posibil sa nu aveti voie sa efectuati un test de foc in magazin. Daca doriti sa verificati calitatea pielii, ar trebui sa aprindeti flacara timp de trei pana la cinci secunde peste ea.

Pantofii sau Pantofi Dama Piele Naturala vor da semne de carbonizare si vor emite, de asemenea, mirosul de par ars. Cu toate acestea, pielea artificiala va prinde imediat flacara si va mirosi a plastic ars. Acest test il veti putea efectua acasa. Cel mai probabil, nici un magazin nu permite efectuarea unui astfel de test.

Indoiti pantofii pentru a detecta schimbarea culorii

Pielea naturala este foarte flexibila. Testul de indoire este foarte asemanator cu testul de riduri. Elasticitatea pielii autentice este unica, iar atunci cand este indoita, pielea naturala se increteste si isi schimba culoarea.

Cu toate acestea, pielea artificiala este rigida si nu se va indoi. Daca pantofii se indoaie si au o usoara schimbare de culoare, este semn ca acestia sunt pantofi dama piele naturala. Cu siguranta, o astfel de pereche de pantofi ar trebui sa alegeti.

Diferenta de pret

Niciun produs din piele naturala nu este niciodata ieftin decat daca beneficiaza de o reducere semnificativa. Pantofii din piele naturala pentru femei sunt adesea vanduti la un pret fix, care este mai mare decat al celor din piele artificiala.

Exista mai multe tipuri de piele naturala care se pot folosi pentru confectionarea pantofilor. Unele sunt mai scumpe decat altele. Chiar si asa, cea mai ieftina piele naturala, tot este mai scumpa in comparatie cu pielea sintetica.

Deci, daca gasiti pantofi din piele mai ieftini decat pretul pietei, cel mai probabil sunt din piele sintetica. Ar trebui sa efectuati metodele de testare de mai sus, pentru a va asigura ca nu faceti o alegere gresita.

Close