Thursday , May 23 2024

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Defectele de vedere la o varsta frageda se pot corecta numai utilizand Ochelari Copii.Cei mici sunt in crestere, astfel dipotriile ochilor se pot modifica din sase in sase luni. Pentru inlaturarea viciilor de refractie la copii sunt necesare minim patru controale oftalmologice anuale.

Oftalmologie Copii Brasov este o ramura a medicinei destul de complexa. Strabismele si viciile de refractie trebuie tratate foarte atent. Medicul oftalmopediatric va recomanda ochelarii de vedere portiviti. Acesti ochelari vor fi achizitionati cu respectarea intocmai a prescriptiilor medicale. Parintii au posibilitatea de a alege ramele ochelarilor de vedere.

Ochelari CopiiConteaza materialul din care este compusa rama pentru ochelari. Si materialul din care sunt realizate lentilele ochelarilor trebuie alese cu atentie. La ora actuala, cele mai multe lentile sunt din plastic sau din policarbonat. Lentilele alese trebuie sa prezinte durabilitate si rezistenta in timp. Exista si tratamente speciale pentru lentile. Lentilele alese vor oferi protectie inclusiv impotriva razelor ultraviolete. Copiii care sunt activi si efectueaza activitati sportive vor purta lentile din policarbonat.

Citeste si...

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Optati pentru un Dentist Copii Brasov. Acest specilist va sti ce saa …

Close