Wednesday , February 21 2024

Club Rasnov

Cel mai distractiv Club Rasnov

Cel mai distractiv Club Rasnov pune la dispozitia clientilor o serie de facilitati multiple. Clubul Rasnov este de fapt un adevarat complex montan. Este situat intr-o zona montana. Asigura accesul facil la majoritatea punctelor de atractie turistica din zona respectiva.

Vederea panoramica este magnifica. Facilitatile oferite clientilor se refera la o piscina in aer liber, la saune usate si umede, bai de abur, terenuri de tenis si terase si gradini special amenajate. In incinta clubului exista si un restaurant cu specific traditional. In fiecare seara se organizeaza foc de tabara. Se serveste vin rosu fiert. Daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam la Spa Rasnov.

Club Rasnov – pe placul tuturor

Programul de divertisment oferit de un Club Rasnov este foarte variat. Conteaza foarte mult satisfactia cerintelor si exigentelor clientilor. Se pot organiza, permanent, o varietate de actiuni. Si pentru cei care au intalniri de afaceri se pot organiza teambuilding-uri si instruiri specifice pentru angajatii companiilor participante. Clubul din Rasnov este o locatie de-a dreptul superba. Acesta este foarte bine pozitionat ca si amplasament. Se asigura inclusiv si parcarea autoturismelor in mod gratuit. Exista, in permanenta, atat paza asigurata de persoane desemnate special in acest scop, cat si mijloace de supraveghere si monitorizare video.

Muzica live la Club Rasnov

Club RasnovPersonalul angajat al clubului este foarte amabil si politicos. Curatenia in incinta cel mai bun Club Rasnov este exemplara. Este locul perfect pentru petrecerea unui sejur de neuitat si a unei vacante linistite. Multiplele facilitati oferite atat pentru parinti cat si pentru copii sunt de natura a atrage cat mai multi clienti. Preparatele culinare pregatite in restaurantul propriu al clubului sunt savuroase si excelente. Serviciile indeplinesc toate cerintele si standardele de calitate.

Se asigura acces nelimitat la internet in mod gratuit. Televiziunea este prin cablu. Sunt organizate programe specializate de divertisment atat pentru familii cat si pentru cei singuri. Cel mai des este practicata gimnastica acvatica. Multi doresc sa isi insuseasca abilitati privind sportul intitulat tirul cu arcul. Si echitatia pe cai si ponei este preferata de multi clienti ai clubului privat.

Citeste si...

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov Reusita unei nunti perfecte depinde intr-o foarte mare masura de cele …

Close