Thursday , April 25 2024

Case Din Lemn

Case din lemn

Daca veti opta pentru Case Din Lemn, veti lua o decizie buna. Aceste case sunt foarte apreciate. Exista cateva lucruri de avut in vedere atunci cand veti alege o astfel de casa. Veti vedea ca ea va fi ideala pentru voi si o veti aprecia foarte mult. Ar trebui sa stiti ca o casa din lemn are o multime de avantaje. Va voi prezenta care sunt principalele avantaje. Tinand cont de aceste avantaje veti lua o decizie foarte buna.

Case din lemn

In primul rand, trebuie sa stiti ca aceste Case Din Lemn sunt construite rapid. Imediat ce fundatia va fi uscata, se va incepe lucrul la casa. Aceasta va fi finalizata in doar cateva zile. O casa de 55-60 mp va fi finalizata in doar cinci zile. Va fi nevoie de o echipa de 20-25 de persoane. Aceasta echipa isi va face treaba bine.

Veti mai vedea ca o casa din lemn este calduroasa. Este un lucru cunoscut faptul ca lemnul izoleaza foarte bine. Pe langa straturile din lemn, se mai pun de obicei si alte materiale termoizolante. Printre aceste materiale termoizolante se numara polistirenul, vata minerala sau chiar spuma poliuretanica. Aceste materiale au rolul de a spori eficienta izolatiei.

Case din lemn

Case din lemnUn alt lucru important referitor la aceste case este ca ele vor salva din spatiu. Un perete din lemn este de doua ori mai subtire decat unul din caramida sau BCA.

Casele din lemn sunt mai rezistente la cutremur. In cazul unui cutremur puternic acestea vor rezista bine. Lemnul este un material elastic si preia cu usurinta undele de soc.

O astfel de casa nu va costa mult. Costul pentru constructie a casei este de 20.000 de euro. In acesti bani, va veti putea construi o casa din lemn de 50-60 mp. Trebuie sa mai stiti ca o casa din lemn este protejata impotriva incendiilor.

Daca structura este tratata ignifug, nu vor aparea probleme. Veti constata ca o astfel de casa va rezista foarte mult si va veti putea bucura de ea. Aceasta va fi alegerea ideala pentru voi, oferindu-va o multime de avantaje ideale.

Citeste si...

Containere Modulare Second Hand

Containere Modulare Second Hand

Cat de utile sunt casele din cotainere modulare second hand? Vreti sa va mutati in …

Close