Wednesday , February 21 2024

Brichete De Lemn Pentru Centrale

Brichete de lemn pentru centrale

Brichete De Lemn Pentru Centrale sunt destinate incalzirii termice in locuinte pe timpul iernii. Materia prima din care sunt confectionate aceste brichete de lemn este rumegusul sau deseurile lemnoase. Realizarea lor efectiva implica compresarea materialului. Acest aspect conduce, in mod direct, la cresterea densitatii incalzitorului termic. Brichetele de lemn fac parte din categoria combustibililor solizi.

Brichetele de lemn sunt produse ecologice suta la suta. Reprezinta o tehnologie noua in materie de incalzitori termici. Este o industrie in continua dezvoltare la nivelul intregii Uniuni Europene. Brichetele de lemn au multe avantaje comparativ cu alti combustibili folositi pentru incalzire.

Brichete de lemn pentru centrale

Puterea calorica a acestor Brichete De Lemn Pentru Centrale este ridicata. Si densitatea este mult mai mare in cazul brichetelor de lemn, comparativ cu lemnul masiv de foc. Flacara produsa ca urmare a arderii are o densitate mai mare decat in cazul lemnului pentru foc. Comparativ cu alti incalzitori termici, brichetele de lemn au o capacitate termica exceptionala.

Datorita procesului de imbunatatire a caracteristicilor fizice, cum ar fi densitatea sau omogenitatea, brichetele de lemn sunt mai eficiente. In interiorul centralei pentru lemn se va pastra o temperatura ridicata pentru o perioada mai lunga de timp.

Brichete De Lemn Pentru CentraleDepozitarea brichetelor se face cu multa usurinta. Ele sunt gata ambalate in saci. Acest saci cantaresc cel putin zece kilograme. Un sac poate contine si o cantitate mai mare de brichete de lemn. Pot fi depozitate direct langa centrala, soba sau semineu. Cantitatea de cenusa rezultata in urma arderii acestui combustibil solid este foarte mica. Procentajul este de zece la suta din cantitatea de brichete introdusa in centrala. Foarte important este faptul ca, aceasta cenusa nu va ramane neutilizata. Poate fi folosita ca si fertilizator asupra solului.

Brichete de lemn pentru centrale

In acest mod se protejeaza inclusiv mediul inconjurator. Cantitatea mica de cenusa ramasa in urma arderii ofera protectie inclusiv in ceea ce priveste performanta centralei, sobei sau semineului utilizat. Nu contin nici un fel de substante chimice. Aceste Brichete De Lemn Pentru Centrale pot fi manipulate foarte usor. La ora actuala, sunt considerate cel mai bun combustibil solid si ecologic.

Citeste si...

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Cele mai mari avantaje ale proprietarilor care opteaza pentru asfaltare curti Pentru foarte multi proprietari …

Close